Forældresiden

Forældresiden

ForældreForældre

 

 

 

 

 

 

 

Som forældre til et barn i Polarstjernen forventer vi at I er aktive i større eller mindre grad, og først og fremmest til at få jeres børn afsted til møder og ture! Tilmeldinger til diverse ture til tiden sætter vi også stor pris på!

Derudover har vi ofte brug for at få spejderne kørt til og fra ture, og til at få bagt en kage til en tur eller arrangement.

forældreforældre

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I det daglige er vi afhængige af jeres hjælp til at få rengjort hytten og holdt området omkring hytten, bl.a græsslåning. 2 gange om året får I en opfordring til at melde jer til at hjælpe på et tidspunkt, det kan passe ind hos jer.

2 gange om året har vi arbejdsuge på Stenløsevej, hvor vi får gjort ekstra fint ude og inde, samt måske repareret diverse ting. Dette forgår mens dit barn er til møde.

En gang om året tager vi til vores hytte Heshøj i Hesbjergskoven for at rydde lidt i buskadset og gøre rent.

For at gruppens budget kan holdes, skal vi have en vis indtjening fra diverse arrangementer, hvor forældre er nødt til at deltage. Det drejer sig om cykelløbet Fyen Rundt i juni, Tinderbox omkring Sct. Hans og HCA Maraton i oktober.

På juleturen har vi brug for forældre til at lave mad og købe ind. Alt sammen under kyndig vejledning af tidligere gruppeleder Bebbe.

Til gengæld kan vi love gode spejderaktiviteter til spejderne på møder og ture, og sjovt og hyggeligt samvær under arbejdet for forældrene. Til Sct. Georgsdag, Sct. Hans aften og oprykningen inviteres forældrene med.

 ForældreForældre

 

 

 

 

 

 

 

Du kan nu støtte Polarstjernen via dit strømforbrug. 

Vi er tilmeldt FynskSupportEl, som er en ”sponsor” ordning hos Energi Fyn. Det betyder, at hvis du vælger at støtte netop vores klub, så giver Energi Fyn 2 øre pr. kWh, som du bruger. Det er ikke noget, der bliver lagt oven i din pris.  

Du bliver ”sponsor”, men Energi Fyn betaler. Det kan blive til mange penge, hvis der er mange som vælger at støtte os. Du kan støtte både som privat og erhvervsdrivende – forbruget må dog højst være 100.000 kWh om året. 

For at få FynskSupportEl, som dit el-produkt, skal du gå ind på www.fynsksupportel.dk og tilmelde dig, det er også her, at du skal vælge hvilke klub du ønsker at støtte. Alle kan tilmelde sig – også selv om du ikke i dag får el fra Energi Fyn. Du kan også udfylde tilmeldingsblanketten, som du finder nederst på denne side. Blanketten afleveres til en leder i gruppen eller kasseren.

Du får din el på sædvanligvis, og vil ikke mærke forskel – det eneste du skal gøre er at vælge FynskSupportEl på www.fynsksupportel.dk, hvor du også kan læse mere om ordningen.

 

Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel og støt Polarstjernen.

Polarstjernen har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet. Når der oprettes et OK Benzinkort gennem os, støtter OK, Polarstjernen med 6 øre for hver liter benzin eller diesel der tankes på kortet, der betales ikke ekstra for benzinen. Derudover modtager vi en bonus på 200 kr., hvis der købes 500 liter eller mere på et nyt OK Benzinkort det første år.


Det er ikke kun spejderforældre og ledere der kan støtte Polarstjernen med et benzinkort, det kan også være bedsteforældre, naboer, venner og bekendte i hele Danmark. Alle, der ønsker at støtte Polarstjernen til bedre oplevelser kan få et benzinkort!

 

Sådan gør du:

Find et ansøgningsskema til OK Benzinkort i spejderhytten på Stenløsevej 68. Det udfyldte skema sendes til OK, portoen er betalt og det er muligt selv at vælge pin kode, du vil inden 8 dage modtage dit OK Benzinkort.

Ansøgningsskemaet kan også udfyldes på www.ok.dk. Under ”OK støtter sporten” (Bestil OK Benzinkort) Det er vigtig, at du husker at oplyse vores sponsornummer: 56 05 12

Har du allerede et OK Benzinkort eller kender du en der har, skal der gøres følgende:

Ring til OK-Benzin på telefon 70 10 20 33. Bed dem om at tilmelde kortet til Polarstjernen sponsorordning som har følgende nummer: 56 05 12. Eller skriv til ok [at] ok [dot] dk og oplys navn, kortnummer og sponsornummer: 56 05 12

 Husk det er gratis at få et OK Benzinkort og med et OK Benzinkort i hånden kan du tanke billig benzin og diesel på mere end 650 OK tankstationer over hele landet.

Har du spørgsmål, så kontakt Kasserer Lisbet Trøjgaard e-mail: kasserer [at] polarstjernen [dot] dk

 Husk sponsornummer: 56 05 12 dette støtter Polarstjernen