Mini

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
2.-3. klasse
Mødedag/tid: 
mandage kl. 17.00-19.00
Ledere: 
Bente 51897423
Lise tlf 21388485
Rasmus tlf 24261936
Christoffer tlf 20243727
Prik tlf 20253377
Thøger
Jytte
Gilfred
Georg
Gerda
Minier på SL17

Minier

Ved minierne arbejder vi med alle typer af spejderaktiviteter, f.eks. førstehjælp, kort og kompas og mad over bål.

Vi laver også forløb, der strækker sig over flere møder, hvor vi arbejder med et tema. F. eks. ”Klar dig selv”, orientering eller lejrliv. Minierne må bruge kniv og sav, når de har fået deres bevis.

Møderne foregår altid udendørs, oftest på området omkring vores bålhytte eller i den nærliggende skov. Vi kan også sagtens finde på at bruge lokalområdet til et lille løb eller udflugt.

Minierne arbejder sammen i patruljer hvor kammeratskab, samarbejde og fællesskab er i fokus. Det er i disse mindre grupper meget af spejderarbejde bliver lavet, men altid med en voksen leder tæt på.

Minierne starter hvert møde sammen med mikroerne. Vi hejser flaget og synger sammen. Herefter laver minier og mikroer aktiviteter hver for sig.

Vi tager af og til på ture i weekenderne. Nogle ture er én-dags ture, andre er med overnatning. Minierne sover både i hytte og i telt, afhængig af årstiden. Om sommeren tager vi på sommerlejr, hvor vi typisk er afsted i fem dage.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at blive minispejder i Polarstjernen. 

Det koster 1.650 kr. om året at være minispejdere, og det inkluderer oprykningsarrangement, endagstur, juletur og weekendtur